L'HISTOIRE DE LA JOLIE PETITE

 

De droom van een eigen winkel is er altijd geweest. De creativiteit & de ideeën in mij zou ik delen met anderen. Zo onstond in 2017, Studio Carreaux, een online winkel waar ik gepersonaliseerde geschenken maak voor elke gelegenheid. Studio Carreaux zorgde ervoor dat ik mijn creativiteit al deels kwijt kon. Maar toch miste er nog iets. Het idee van een eigen winkel bleef in mijn hoofd rondspoken. Ik wist dat ik iets unieks wou zonder conculega’s te imiteren.

Jaren & maanden gingen voorbij. Tot ik tijdens mijn bezoek aan een lokale kledingwinkel mijn idee vond. Ikzelf ga graag shoppen bij lokale handelaars. Bij verkopers die hun idee ook willen delen zonder deel uit te maken van de grote groep ketens. Zij kiezen zelf hun stijl, creëren een leuke sfeer in de winkel en kennen hun klanten. Dit wou ik ook!

Als mama van een zoon & dochter is het steeds een zoektocht naar de juiste kleding voor je kinderen. Je wil dat ze er leuk uitzien en er zich goed in voelen. Shoppen met kinderen is moeilijk, dit zal 80% van de ouders ervaren. Na 30 min zeuren ze al om naar huis te gaan of gaan ze liever een speelgoedwinkel binnen dan een kledingwinkel. En waarom? Omdat zij shoppen als saai ervaren. En zo bleef mijn idee groeien... en onstond stilaan La Jolie Petite.

Mijn dochter Roxanne is het lieve kleine meisje die alles liet bloeien. Ze houdt van jurkjes & rokjes, is gek op roze & bloemen en staat graag voor de spiegel. Met deze kenmerken van haar in mijn achterhoofd wil ik een unieke shop beleving creëren voor meisjes tussen 2 & 12 jaar. Een plaats waar ze het leuk vinden om te shoppen. Een gezellige shop waar niet enkel leuke kleding aanwezig is maar ook accessoires, pyjama’s, rugzakken, handtasjes, toilettassen, nagellak, parfum, boekjes,... . Een plaats waar ze als kleine diva’s kunnen vertoeven met mama, oma, tante,... .

En met dit idee willen wij jullie dan ook graag verwelkomen vanaf oktober in onze shop te Ordingen maar ook in onze webshop! Roxanne & ik staan klaar om jullie steeds met een glimlach te verwelkomen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze  Petite-weetjes & nieuwtjes?

Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief!

© 2019 - 2021 La Jolie Petite | sitemap | rss